16. helmikuuta 2015

PUOLEN VUODEN RAKSAVÄSYMYS

Muutosta on kulunut yli puoli vuotta ja edellisestä kirjoituksestakin lähes päivälleen kuusi kuukautta. Ehkä on aika käynnistää blogi uudelleen ja sanoa hyvästit raksaväsymykselle. 

Keskeneräiset kohteet ovat hiljalleen valmistuneet, vaikka tekemistä edelleenkin on. Saunaan ei aivan päästy jouluksi, mutta loppiaiseksi kuitenkin. Muuton jälkeen varastona toiminut pukuhuone sai vihdoin maalin seiniin ja portaiden viimeiset askelmat maton pintaansa. Lattialistatkin ovat päässeet paikoilleen. Aurinko paistaa ja kevät tulee - kyllä tämä tästä!

Matkan varrella loppukirin kiihtyessä jäi usempi kohde talosta esittelemättä. Blogin to do -listalla ovat ainakin väliovet, lattiamateriaalit, vessa, kylpyhuoneet, sauna ja pukuhuone. Ja ehkä makuuhuoneet ja kaapistotkin ovat esittelyn arvoiset. Yksi asia kerrallaan - mistähän aloittaisin? 

12 kommenttia:

 1. Jee, kivaa kun palasit! :-) Aloita vaikka siitä saunasta, terveisin "oma lehmä ojassa" :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos Lyde! Sauna onkin helpoin saada kuvauskuntoon, kaikki muut kohteet täytyy ensin raivata esiin lapsiperheen sotkujen alta. :)

   Poista
 2. Tervetuloa takaisin :) Ihanaa kuulla, että raksaväsymys alkaa olemaan voitettu. Välillä olenkin käynyt kurkkimassa, että josko olisit päivitellyt kuulumisia. Ymmärtäähän tuon, epäilen vahvasti että kun mekin saamme loppusuoran suoritettua, me myös lepuuttelemme hieman :) Täällä kiinnostaisi postaus teidän kaapistoista. Jossain kuvassa näinkin vilauksen ja materiaalit (sekä parempi kuva) jäivät kaihertamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos N! :) Aivan mahtavaa, että joku on jaksanut vielä odotella kuulumisia!

   Pieneen lepuutteluun mekin olimme varautuneet, mutta emme aivan näin totaaliseen väsymyksen ja saamattomuuden tilaan. Onneksi alkaa jo vähän helpottamaan. :)

   Kaapistoista onkin tosiaan esitelty ainoastaan keittiön ja eteisen kaapit, jotka ovat samaa sarjaa. Niistäkin jäi sisäpuolet ja tarkemmat yksityiskohdat esittelemättä.

   http://suokuokkajatalo.blogspot.fi/2014/06/kurkistus-kaappeihin.html#comment-form

   Makuuhuoneissa meillä on Tankin liukuovikaapit. Ehkäpä voisin tehdä saunan jälkeen oman jutun kaappi- ja säilytysratkaisuista.

   Poista
 3. Hei, kiva olis nähdä valmista pintaa ja kuulla kokemuksia...
  Käy ihmeessä myös lisäämässä blogisi tänne listalle -
  http://koti7.blogspot.fi/p/suomalaisia-rakennusblogeja.html

  T: Karolina Koti-blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karolina R kommentista! Täytyy käydä kurkkaamassa ja lisäämässä! :)

   Poista
 4. Kiva että raksaväsymys hellitti, innolla odotan uusia postauksia!! :D

  VastaaPoista
 5. Muistan miten meilläkin kesti muutama kuukausi toipua tämän nykyisen talon valmistumisen jälkeen. Saa nähdä miten käy tällä kertaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä raksa-aikaan! Josko toisella kerralla pääsisi vähän helpommalla?! :)

   Poista
 6. Minäkin odottelen sisäkuvia, järjestyksellä ei niin väliä :) Terkut naapurista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos terkuista! Nyt niitä saunakuvia olisi vihdoin tarjolla. :) Ja tsemppiä naapuriin!

   Poista