ME


Ensimmäistä taloaan rakentamassa Mies ja Nainen sekä pojat Isompi ja Pienempi. Muutama asunto on ehditty remontoida, mutta rakentaminen on uusi kokemus. Tätä kokemusta on tarkoitus kuvata ja kommentoida niin, että itsekin muistaisi myöhemmin mitä tuli tehtyä. Jo tässä vaiheessa vaikuttaa nimittäin siltä, että koko projekti saattaa mennä sellaisessa sumussa, että muistikuvat jälkikäteen voivat olla hataralla pohjalla. Niin näkökulmasta kuin kommenteistakin on vastuussa Nainen.


Rakentamisen ajaksi muutettiin Miehen vanhemmille, Mummille ja Ukille, jotka puolestaan muuttivat kellariin. Suuri osa omaisuudesta on pakattu pahvilaatikoissa varastoon, mutta asumisjärjestely on siitä huolimatta niin loistava, että ei voi valittaa. Lisäksi Mummilla ja Ukilla on rakentamiseen liittyvää osaamista, kokemusta ja välineistöä, joka on hyödyksi projektin aikana.

2 kommenttia:

  1. Että olen ihan urpo näiden blogien kanssa, kun en seuraa mitään. En tiedä saatko näitä viestejä kun ne eivät näy seinällä. Mutta siis olisin teidustellut, että voisinko saada laatoittajanne nimen ja yhteystiedot. Alamme rakentamaan Vantaalle. Teillä oli todella kauniisti laatoitukset tehty. Yst.t. Saara Ojala (ojala.saara@gmail.com)

    VastaaPoista
  2. Mulla kävi kanssa samt tuon Cascon Antrasiitin kanssa. Ruskeaa tuli ja nyt v....aa. Mitäs teitte asialle?

    VastaaPoista