3. toukokuuta 2014

ENSIMMÄISET PAKETIT MAAILMALTA



Vihdoin ja viimein maailmalta tilatut tavarat alkavat kotiutua työmaalle. Suurin tilaus on ollut saksalaisesta Megabad-nettikaupasta tilatut LVI-kalusteet, jotka saapuivat viime viikolla. Varsinainen toimitus ei vienyt kuin pari päivää, mutta osa tuotteista oli tilaustavaraa, jota jouduttiin odottelemaan muutama viikko. Nyt kaikki wc-istuimet, suihkut, hanat ja "zubehörit" odottavat laatoituksen valmistumista ja paikalle asennusta. Yksi bidéhana täytyy vielä etsiä Suomesta, sellaisia kun ei tuolla muilla mailla myydä tai tunneta ollenkaan.






Viime viikolla saapui myös virolaisesta Internosta tilatut laatat. Keittiösuunnitelijamme avustuksella löytyi Internosta helmikuun vierailulla 60x60 Graffiti Grigio -laatta lasikuistille, pukuhuoneeseen sekä kylpyhuoneen lattiaan ja seiniin. Saunaan lauteiden alle laitetaan saman värinen 10x10 laatta, joka tilattiin samassa paketissa. Internosta löytyi myös yläkerran kylppäriin valkoinen 20x60 Balance Linen laatta. 






Alakerran pikkuvessan laatat hain viime viikolla Laattapisteestä. Vielä pitäisi jostain hakea lattialaatat kodinhoitohuoneeseen ja yläkerran kylppäriin. Mutta onhan tässä aikaa, laatoittaja aloittaa vasta maanantaina. Miksi turhaan tehdä päätöksiä ja hankintoja hyvissä ajoin - jäisi kokonaan väliin viimetipan aiheuttama kutkuttava stressi!

Onneksi lievän raksaväsymyksen, epätoivon ja viimetipan stressin keskellä on ehditty kokea muutama idyllinenkin hetki työmaalla. Pääsiäisenä Mies sai pihagrillin kasaan ja puutavaran hävittäminen aloitettiin lounaan merkeissä.




3 kommenttia:

 1. Saitteko noi suihkut minkä verran edullisemmin kuin Suomesta? Itse vaan katoin Raindance 300 enkä kyllä ainakaan Megabadin listahinnoilla päässy alle Suomen hintojen? Tv:Z

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksittäisten tuotteiden välillä oli melko suurta hajontaa siinä, miten suhteutuivat Suomen hintoihin. Netraudan hintoihin verrattuna kaikki tilaamamme tuotteet olivat halvempia, osa enemmän osa vähemmän. Koko tilaus yhteensä oli noin 40% edullisempi kuin vastaava setti Netraudassa. Vähän lisäalea sai kun tilaus oli niin suuri.

   Poista
 2. Ok, näin vähän arvelinkin, että kokonaisuus tulee helpommin halvemmaksi. Mulla kun oli ainoat kalliit ne suihkut niin en nähnyt järkeväksi tilata netistä, muuten aika perussettiä hanoissa ja pöntöissä.

  VastaaPoista