8. toukokuuta 2014

STAIRWAY TO HEAVENKauan odotetut portaat ovat vihdoin saapuneet! Kyllä näitä onkin odotettu ja jännitetty! Onneksi ne sopivat kuin nenä päähän talon muuhun tyyliin, eikä valintaa tarvitse enää epäillä.
Asentaminen jäi vähän kesken, kun mittavirhelapsuksen vuoksi portaista puuttui pari askelmaa. Puuttuvat palaset ja viimeiset hienosäädöt saadaan paikalleen parissa viikossa. Sen jälkeen portaat odottavat enää askelmien pintaan liimattavaa kokolattiamattoa. Ja parempilaatuisia kuvia, pahoittelut näistä!


Kaide yläkerran aulassa


Portaiden alapuoli keittiöstä katsottuna

Työmaa on tällä viikolla nytkähtänyt muutenkin eteenpäin ilahduttavalla vauhdilla. Laatoittaja aloitti maanantaina lattioiden tasoitukset ja sähkäri piipahti laittamassa ensimmäiset kytkimet ja rasiat paikalleen. Samalla keittiön kattoon ilmestyi muutama spotti.


Hide-a-liten spotit
4 kommenttia:

 1. On teillä kyllä nyt eri hienot portaat! Tämä postaus tuli kuin tilauksesta. Juuri googlailen porrasvalmistajia ja lähettelen tarjouspyyntöjä. Mikä olisi teidän kilpailutuksen perusteella porrasvalmistajien top 3, ja oliko hinnoissa suuria eroja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mirmeli! Meillä loppusuoralle lähti ainoastaan Grado ja Caava, joka on kai tässä välissä mennyt jo konkurssiinkin. Näistä kahdesta Grado teki selvästi paremman tarjouksen. Grado sai lisäksi pisteitä paikan päällä tehdystä pähkäilystä ja lukuisten yksityiskohtavaatimusten kuuntelemisesta. He myös taipuivat joihinkin sellaisiin ratkaisuihin, joihin ainakaan Caava ei olisi taipunut. Näiden lisäksi saimme tarjouksen Steelprolta, mutta se oli näistä kolmesta kallein, eikä askelmien kiinnitykset ja yksityiskohdat miellyttäneet.

   Jossain vaiheessa meinattiin vielä eriyttää portaiden ja kaiteiden tilaaminen. Rostepilta saimme tarjouksen kaiteista. Lopulta tuntui kuitenkin järkevimmältä ratkaisulta tilata kaikki samasta paikasta. Asennuksen jälkeen olen sitä mieltä, että se on aivan ehdotonta teräsportaiden kohdalla.

   Toivottavasti mieluisat portaat löytyy!

   Poista
 2. Hyvältä näyttää ja on ne kyllä hienot! Odottelen mielenkiinnolla tarjousta Gradolta meille myös.
  Kuinka iso porraselementti teille tuli jos saan kysyä? Meillä kun on tarve kahdelle elementille ja ainakin betonirappusten osalta hinta oli aika kova. Ainakin siltä tuntui.
  Isäntä sanoikin jutelleensa teidän kanssa kaverin häissä, ja seurailemme mielenkiinnolla teidän projektin etenemistä. Meillä homma on vasta alullansa ja olette hurjasti edellä, joten siinäkin mielessä kiva lukea kokemuksista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emäntä! Meillä on ainoastaan nuo yhden L-portaat, 1. kerroksesta 2. kerrokseen. Eli sikäli kai yksi elementti. Me harkitsimme jossain välissä myös siporex-portaita, kun etsimme vaihtoehtoa betoniportaille. Ne olisivat olleet huomattavan paljon edullisempi vaihtoehto.

   Poista