25. heinäkuuta 2014

KESKENERÄISYYDEN SIETÄMISTÄ

Olen lukenut ja kuullut monista rakennusprojekteista, joissa muuton jälkeen tekemättömien töiden eteneminen hidastuu tai tyssää kokonaan ja päällimmäisenä tuntuu totaalinen uupumus. Niin myös meillä. Ilo uudesta kodista, epätoivo tekemättömistä töistä, purettujen tavaroiden kaaos ja lapsiperheen arki pyykkivuorineen sekoittuvat tasaiseksi massaksi, joka on kuorrutettu uupumuksella. Yritän lohduttaa itseäni ja Miestä sillä, että eivät ne kiinnittämistä odottavat listat lähde minnekään, vaikka muutaman päivän viettäisi rannalla. Eikä maailma kaadu siihen, jos kirjoja säilytetään hetki laatikoissa. Johan ne viettivät vuoden varastossa ja siitäkin selvittiin. 

Vielä keväällä uhosimme muuttavamme vasta sitten, kun kaikki listat on kiinnitetty ja viimeisetkin yksityiskohdat viimeistelty. Pah. Terveisiä keskeneräisyydestä!2 kommenttia:

  1. Heh. Meillä on edelleen ne viimeiset listat laittamatta, ja uutta jo rakennetaan :-D Ja _tällä kertaa_ ei kyllä muuteta ennenkuin on valmista! Tosi monta juttua jäi silloin tekemättä, ja niitä tehtiin sitten piiiikku hiljaa monta vuotta. Eli tässä on aika hyvä jatkumo saatu aikaan, ei ehtinyt olla raksatonta aikaa oikeastaan ollenkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lohdullista kuulla, Lyde! Vaikka tässä on vitsailtu, että ehkä tämä on jouluna valmis, niin alan pelätä onkohan sittenkään vielä… Ehkä täytyy hetki ensin kerätä voimia ja aloittaa sitten jonkinlainen "yksi-lista-päivässä" -kampanja. :)

      Poista