11. kesäkuuta 2014

KURKISTUS KAAPPEIHIN

Parin viikon aikana raksa on alkanut muuttua hiljalleen kodiksi. Laatoitukset ovat valmiit, lattioistakin suurin osa, samoin kuin kaapistoista. Makuuhuoneiden kaapistot odottavat vielä liukuovia ja keittiö pöytätasoa. Mutta pitkään (!) ja hartaasti mietitty ja jahkattu keittiö näyttää jo keittiöltä. Ja juuri sellaiselta, kuin sen pitikin näyttää.
Pitkällä seinällä keittiössä on vain alakaapit/-laatikostot. Mattapintaiset ovet on sävytetty samalla Paperin sävyllä kuin seinätkin. Ja mikä parasta - laatikon etulevyt ja kaapiston päätyseinä ovat jiirissä! :)


Kylmälaitteet ja uunit löytyvät vastapäiseltä puolelta korkeasta kaapistosta, jonka ovet ovat saarniviilua. Samaa viilua on käytetty nurkan takana olevissa eteisen kaapistoissa. 


Myös talon ulkopuoli sai valmista pintaa viime viikonloppuna, kun takapiha peiteltiin ihanan vihreällä siirtonurmella. Ainakin joku kohta työmaasta näyttää ihan oikeasti valmiilta. Käyttöönottokatselmuskin lähestyy… saa nähdä ehdimmekö saada kaiken kuntoon ennen sitä!
6 kommenttia:

 1. Ihana päivitys! Meillä kalusteasennus juuri menneillään ja yhden seinän kaapit on vastaavasti tammiviilua. Mutta nuo eteisen kaapit!!! Voi kunpa olisin meilläkin hoksannut saada ilman näkyvää sokkelia. Ihana! Tsemppiä loppurutistukseen. Laita vaan lisäö ihania kuvia, jos kerkeät.
  -kaisla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaisla ihanasta kommentista ja tsempeistä! Tykkään itsekin kovasti eteisen kaapeista. Etukäteen mietitytti, onko puupintaa liikaa, mutta ei enää. Sokkeli on tosiaan niin matala, että näyttää siltä kuin sitä ei olisi oikeastaan ollenkaan. Keittiössä korkeutta on juuri tuuletusritilöiden verran.

   Poista
 2. Ompa kauniin näköistä! Voi että ihastuin tuohon ideaan laittaa eteisen kaapinovet samalla viilulla kuin keittiössä. Pitänee harkita meilläkin. Teille tulee todella kaunis koti, innolla odotan lisää kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos TillinRaksa! Keittiön ja eteisen kaapit ovat tavallaan samassa kompleksissa, nurkan molemmin puolin. Siksi päädyimme lopulta samaan pintaan. Lopputulos on itseasiassa aika hyvä ja korkeista kaapeista huolimatta yllättävän rauhallinen ja huomaamaton. Uusia kuvia luvassa sitä mukaa kun valmista syntyy! :))

   Poista
 3. Todella vakuuttavaa ja hyvää jälkeä Pieliltä. Kiva koti teille tulossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olemme kyllä itsekin todella tyytyväisiä kaappeihin ja kaikkiin yksityiskohtiin.

   Poista